Folyamatosan bővülő termékpalettánk két új termékcsoporttal bővült. A ketchup és mustár, mint sokak által preferált alapszószok kerültek fel állandó kínálatunkba. A márka kiválasztásánál a legfontosabb szempontok most is a termék összetevői és származása volt. Választásunk magyar kézműves termékekre esett: polcainkon a Prémium REX ketchupok és Ghaurved mustárok.

REX Ketchupok – 80 éves receptúra az első magyar ketchup üzemből

Kizárólag magyar alapanyagokból készül, 100g REX ketchup 280g paradicsomot tartalmaz. Ezzel az arányszámmal a legmagasabb paradicsomtartalommal rendelkezik a piacon. Tartósítószer, glutén-, és adalékmentes. Gyerek változata cukor helyett nyírfacukorral, 50%-kal kevesebb sóval, és hidegen csíráztatott bio lenmagolajból nyert OMEGA 3 tartalommal készült! Dobóczky András, a családi vállalkozás tulajdonosa egy véletlen folytán bukkant a a titkos receptre: „A REX Ketchup titkos receptje nagybátyámtól maradt rám. Rendkívül sikeres gyártulajdonos volt a II. világháború idején. Különleges fűszerezésű ketchupját nagy mennyiségben exportálta Svédország, Svájc és Csehszlovákia piacaira. 1944-ben már versenyben állt Európa piacvezető pozíciójáért! A gyár sajnos elpusztult a háború végén. 2014-ben véletlenül a kezembe került az örökül kapott, több mint 70 éves titkos recept, és kíváncsiságból főztem egy kisebb adagot, hogy megtudjam, milyen is volt régen a REX Ketchup. Nekem nagyon ízlett, és a megajándékozott barátaimnál is rendkívüli sikert aratott! Többek között az Ő biztatásukra indítottam el az Originál REX Ketchup újra gyártását.

E magyar kézműves termékek tartósítószer, színezék és adalékmentesek, kizárólag magyar alapanyagokból készülnek. Erdész – erdei gombás, Fitnesz – cukormentes, a mézes fokhagymás, az Ínyenc – magos és a Vadász – tárkonyos ízesítésű mustárokat! Az Erdész – erdei gombás és a Vadász – tárkonyos mustárok Csillagot nyertek az angliai Great Taste Awards 2019 – prémium élelmiszerek világversenyén.

Kóstoljátok, majd meggyőződéssel vásároljátok két csodálatos magyar márka termékeit itt nálunk, a Minden jót!-ban.

Telefon: 06 70 786 2030
Email: www.mindenjot.hu@gmail.com

14 + 10 =

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 7:00-17:00
Szombat: 9:00-13:00